PODROBNOSTI, FIKCE A NEJJEM PALETA

Podrobnosti, fikce a nejjem paleta

Podrobnosti, fikce a nejjem paleta

Blog Article

Z njim se izognete krajam opreme in gradbenega materiala, prav tako pa delavcem ni potrebno vsak dan na gradbišče prevažati naprav in opreme.

Praktično v skladiščih najdete najrazličnejše blago. Stvari, ki jih v skladiščih ne boste našli pa so zakonsko prepovedane stvari npr: orožje, tobak in živali.

Prevoz blaga predstavlja različne izzive, še posebej, ker ni vsako skladišče na tleh. Klančine pogosto postanejo nepremostljive ovire pri natovarjanju in razkladanju prve vrste palet na tovornjakih ali železniških vagonih. Na srečo ima Jungheinrich rešitev. Naše možnosti najema vključujejo električne paletne viličarje z dvižnimi kraki.

Nosilec je enostaven za uporabo in omogoča preprost dostop do prtljažnega prostora tudi v primeru že identifyščenih koles.

S strokovnim znanjem o avtomatizaciji vam pomagamo optimizirati vaše proizvodno in skladiščno okolje s pravimi komponentami.

Ne. Že dolog časa se borimo, da najdemo zavarovalnico ki nam bo pomagala kriti manipulacije blaga.

Tukaj so aktualne informacije o družbi Jungheinrich, lahko pa si tudi naložite posamezne članke in publikacije ali pa kontaktirate našo novinarsko skupino.

Z uporabo sistemov za radijski podatkovni prenos lahko znatno zmanjšate stroške in fleksibilno reagirate na spremenjene prioritete naročil.

Na tej strani boste našli velik izbor vseh strojev in orodja, ki so trenutno na razpolago ter obrazec s katerim lahko neposredno pričnete z rezervacijo kar na spletu.

Želite svoje notranje logistike prilagoditi novim tržnim izzivom? Razvijamo prilagojeno logistično rešitev za vas.

Pri selitvah včasih ne morete takoj pripeljati vseh stvari na novo lokacijo - zaradi pomanjkanja prostora, ali ne potrebujete določenih stvari na novi lokaciji, mogoče še iščete novo lokacijo, ali pa adaptirate stanovanje oz. poslovni prostor. Nudimo prav tako storitev samo

Ročno ovijanje palete temelji na ljudeh, ki ročno ovijo tovor s stretch folijo. Operator pritrdi folijo na paleto in nato kroži okoli tovora.

 Skladiščni kontejnerji CONTAINEX žanjejo v Evropi zelo velik uspeh od skladišča za product na gradbišču do dodatne skladiščne površine v podjetju. Ampak poglejte sami! Več o tem

* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo najem palet o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Report this page